Thursday, September 29

..AND ACTION. GO CRAZY.






SHOOTING WITH KAISA AND LINDA TODAY.

Tuesday, September 27

BLANK BLANK DOT.






är så tom på ord som det går att vara. två sena kvällar med geografi och filosofi....den tredje kvällen kan man ju tänka sig att man är litet trött. anyways, denhär läckra tjejen hängde jag med i eftermiddags. käkade ostmackor och lax med soja, tog lite halvknasiga(läs: asfula) snap shots och skrattade åt fåniga hälsovårdsformulär som man måste fylla på till skolan. fick kanske också låna hennes säng för en liten tupplur. före jag sjunker i så djup sömn att den liknar koma måste ryska-orden repeteras. хорошо!

Monday, September 26

ASIASTA KUKKARUUKKUUN








en liten paus från provläsningen: åkte ut till lauras sommarställe med tjejer jag viljat träffa i veckor nu. lite chockladfondue och stjärnhimmel satt som en smäck.

Thursday, September 22

SLÄPP TAGET







att skolan slukar upp all min tid är inget att hänga i julgranen. skulle vilja fota tidiga höstens fina nyanser och imman på fönstret. kameran får istället ligga och dammas i hörnet, nämligen nu, mina damer och herrar, ska det pluggas.

Monday, September 19

NO NEWS IS GOOD NEWS.




jag tror rubriken säger allt. jo förresten, ska över till Slovenien, hem, på höstlovet. längtar så dase-jävla-otroligt mycket.

Thursday, September 15

THE ARCHIPELAGO PT III












Hade min första ryskalektion idag. Jag tror jag förälskad, i ett språk. Denna förälskelse är kanske (för en gångs skull) till och med nyttig och bra för en.

Tuesday, September 13

Monday, September 12

THE ARCHIPELAGO PT I








MARIE'S COTTAGE IN THE ARCHIPELAGO IS THE PERFECT PLACE FOR A WEEKEND GETAWAY FROM THE CITY. SO FUCKING BEAUTIFUL.

tankar: att vilja hålla någon nära. det vill man ju, typ, lite, kanske. att sova lite längre på morgonen har man rätt så cravings för. några timmar extra på dygnet skulle inte harma en. ångest, slovenija eller att se hurts? så mycket energi, men åh så lite man får gjort.