Monday, May 31

stop stalling, make a name for yourself


några från mitt veckoslut i norr. åt massvis av farmors blåbärskräm(det bästa!), lyssnade igenom hela A Fever You Can't Sweat Out - och konstaterade att den är min absoluta favoritcd, sov länge, spelade tennis med kusinens urgulliga son och skrattade ihjäl mig med både syster och kusiner. idag har det yrats runt på stan med ida, som hittade snygga skor + ring, och gråtit bittert över att man är pank (inte imorgon mer jaaa!), och har nästan kissat i byxan när ida halkade på en saltgurka.. ni kan inte ens föreställa er situationen. efter en sen promenad till donken med bästa erika är jag färdig för en skön, varm säng. peace out folks! (shit detta blev långt)

Friday, May 28

kvalité eller kvantitet

gissa vem jag är? :D

sitter i skolan och and im annoying the hell out of marie! ida chillar här också. ännu en timme och sedan upp till norr, simma lungt gott folk!

Thursday, May 27

att drömma i färg

några från en finare sommardag.

troligen inte mycket update på vcks, inge dator hos farmor. ha en super weekend babes, xxo!

yellow sky and pink clouds

jak&jil

imorgon uleå borg(bara jag som tycker att namnet låter butt ass ugly på svenska??) skönt att få träffa lite släktingar och så. just nu småregnar det ute och har ingen ork för träning. skulle 1000x hellre ligga hemma med asbra musik och frusna blåbär, skratta åt alla dem som måste gå ute i skitvädret. senare mer

Wednesday, May 26

chasing payments


ph1 ur arkivet, ph2 kusse(förlåt om jag har publicerat ngn tidigare) ph 3 en på mig och lucce idag

efter skolan rakt till amanda, utvecklade en liten bubble trouble-obsession (okej, NU klarar vi ända hit BÅDA) och chillade med amppos ursöta lillebror lucas, den lilla sötingen(ska def dit pånytt asap:) skönt att inte behöva stressa över prov, läxor, förhör osv. kanske man kan t.o.m lägga sig nu? ovanligt för mig haha. sleep tight

Tuesday, May 25

sälja sin själ till löpande bandet



såsåsåsåsåsåsåå sugen på godis. skräpmat. glass. vad som helst. uuuuuuusch!

Monday, May 24

Take a chance, take your shoes off, dance in the rain


några random bilder från idas kamera.

genast när jag kom hem bytte jag till mjukisar, satt upp håret till en slarvig knut och slängde mig på soffan med lite mat och datorn. regnet ösar ner, slut på sommaren för tillfället.. vilket suger. lyckades bränna mig på bildkonsten med en limpistol så gick runt hela dan med en ispåse om fingret. fint nette!

Sunday, May 23

immediately got down to the business


nu till donken för att träffa l, vi ska plugga franska! frivilligt! call us crazy if you like :) peace out

dancing with tears in my eyes

igår på eftermiddan med marie. första bilden på himmelen just före det skulle åska, den sista på maries finfina halsband.

var otroligt trött på kvällen. orkade inte göra något, blev bjuden ut två gånger men kunde inte resa mig från soffan. nu, efter 12h sömn är jag som en ny människa! vad ska man hitta på idag?

Saturday, May 22

dumdumdiidididumdumduu dum dum duu stafettkarnevaal stafettkarnevaal



+ ha haft problem med kommentarerna, om ni har skrivit såna under de senaste 48 h gör det på nytt, tack :)

Friday, May 21

quirkie

hejsan, kan inte skriva ngt mycket, håller på och somna. ska bara säga att det blir stafettkarneval imorogn och ingen update före kvällen. hörs sedan babes!

Thursday, May 20

and you thought good manners were enough


cap weekday vintage.

skön sommardag som spenderats för det mesta ute i solen, har sprungit runt på sportplanen i försök att få vår självgjorda drake att lyfta (som slutade i total förlust) nu provläsning + bakning för bakdagen, ciao bellas!

Tuesday, May 18

make my mind go black


äh, en snabbis + blåbärsläppar

önskar faktiskt att det skulle åska. har en sådan känsla nu. många saker ler, men skolan är inte en av dem. tusen prov projekt att fixa/plugg till. kanske jag tar bara allt för tungt? men kommer bara vara så himla glad när denhär veckan är slut. lite shopping imorron tar bort tankarna från plugget en stund? tror så. peace out

Monday, May 17

cant wait. cannoooot wait!

en bild från förra sommaren. måste gräva fram dendär klänningen...

i övermorgon öppnat (ä-n-t-l-i-g-e-n) weekady& monki i helsingfors(ni vet inte hur länge man har väntat det här)kan inte säga annat än att FAN vad skönt att få spendera sin månadspeng, every penny. detta behövs. detta förtjänar man också efter alla prov man pluggat till(och det fortsätter ännu) men snart är allt över!!

Sunday, May 16

thought there was a spark but it didn't light the flame

några kvällar sen på syrrans tak. hon är verkligen min bästa vän, oersättlig med andra ord. + titta på detdär håret !!

idag har det pluggats på ängen med mysiga sommarlåtar och blåbär-jordgubbsmoothie(mummmms)känns som sommarlov ( kan inte tro att det är skola imorgon ).. men snart är det det också. goodnight fellas

ps. hata tre kronor

Saturday, May 15

chemical love

såja! hade en fin dag med ida, gick runt i stan i shorts och tee, käkade jordgubbar, njöt av solskenet och värmen. inte så illa!

har ingen idé vad som händer idag. tyvärr måste det bli lite provläsning. men det stör inte nästan alls när termometern visar + 24!

Thursday, May 13

HIT AND RUN

vilken urhärlig dag, bästa flickor och superb väder. undra inte vad händer på sista bilden.