Thursday, April 29

damn, you're on fire today!

träffade natalie och sluiba hela eftermiddan, åt ost och skrattade åt bilder vi tog. träningen piggade upp mej verkligen, men är dödstrött nu. valborg imorgon, har faktiskt ingen ide vad händer, får se! xxo

Wednesday, April 28

bra, bättre, vi.

så mycket plugg blev det inte, hoppas på ett lätt förhör! men roligt hade vi i alla fall. munkar, picknickfilt, havet, solskenset, allt. perfekt eftermiddag.ser nu på tps' guldfest. skulle nog ha varit gladare för hpk:s seger.

cutting, burning, loving, distrusting

vcks

minipicknick samt plugg på stranden väntar. senare!

Tuesday, April 27

america blearing in my ears all day


klockan visar 17.42, måste rusa till träningen nu. pappa kom hem idag, körde från slovenien hit på ett dygn. ganska bra säger jag! han hämtade lite voda till oss, som ni ser på bilden haha! mer senare,puss

Monday, April 26

the day when the ink jar abused me

 titta på den skruttiga handen i sista bilden! från lördag.

vilken skön måndag. solen sken, fick måla med bläck vilket jag älskar och hade bra sällskap efter konstskolan. har chillat i hagalund hela kvällen med marie, även denna urtråkiga plats kan vara superskön ibland! måste nu läsa en bit av moddaboken, skulle läsa en fjärdedel tills imorgon-not gonna happen. just saying!

Sunday, April 25

laundry day... did i say that before?

soligt väder och nya saker. livet smakar sockersött under sånhäna stunder. släpade mig själv till helsingfors ishall till klockan nio, nasses splendid idea! men tackar henne för det nu; jeansjacka, glitterkavaj (splitterny från h&m med 5e!) och beige skjorta följde med. skulle bli en quick stop på kierrätystehdas också, men upptäckte att man fick designa sitt eget klädsplagg av uppklippta skjortor och få den uppsydd-gratis. fixade en klänning i 2 timmar och resultatet blev väldigt intressant, gillar själv den starkt! resultatet visas upp senare. med följde också shorts och några skjortor. nu blir det en springtur och mycket sömn... glömde enkkuboken till skolan. förhör imorgon. FUCK

Saturday, April 24

lalalalalalala

fin fredag

mojitos, tack!


kierrätystehdas- happening på kaapelitehdas idag. hittade Å-ringen och ett apsnyggt örhänge(bild senare) + annat som måste lite fixas.

allt är fint, ska snart träffa nattalie för en promenad. igårkvällen var superlyckad, tacktacktack alla fina människor som gjorde festen så bra! xxo

Friday, April 23

naaaaajs


meh, blogspot vägrar ladda upp bilder. men nu blir det partaj, hörs imorgon!!

Thursday, April 22

thought you'd always be mine mine

skitroligt att träffa marie igen, hon har fan varit stuck på cypern typ en vecka(lucky bastard)! satt på waynes och snackade skit, åt massor av nudlar och sjöng justin bieber(dont ask) på fullt. sitter och samlar på energi till att släpa mig till duschen och sedan sängen(varje morgon lovar jag mig själv att jag ska lägga mig tidigt..hoppas det funkar nu)

Wednesday, April 21

faceplant

inga nya bilder har tagit på sistone. här är några gamla, nytt material inom kort! nu till stan för att träffa härliga tjejerna nea och siiri. ttyl!

Monday, April 19

givegivegive me...

.. long, beautiful blonde hair. no surprise eh? that goddamn braid would look so much better with it!

yeah they think im crazy but whateva


köpte oyster häromdagen och är helt fixerad av den. så otroligt fina bilder att jag delar någar av dem med er också. värd every penny!

Sunday, April 18

"we prefer to call it Hecksinki"

min veckoslut i bilder. nja, i några bilder. har haft så roligt att det gör riktigt ont att vakna 0655 imorgon bitti och släpa mig till en grå, tråkig byggnad var allt känns trögt. men skolan är över snart, sommaren är här och har stora planer. fy fan vad jag har sagt dethär många gånger; längtar. men vem skulle inte?