Wednesday, March 31

wait.. are you allowed to talk to me?

grävde fram två opublicerade bilder

verkligen skönt med onsdag! nu en tupplur, kanske orkar jogga senare? får se. tjaho mer senare

Tuesday, March 30

hungry hungry hippo

måndag i bksalen. fina amanda i mittersta bilden!
gått runt med skitig knoka och med sleeping sand i ögonen. ska lägga mej tio idag, that's fo sho! massor läxor vad var det för nytt. ska sluta snacka om läxor i varje inlägg, förlåt, men det känns att skolan är fan mitt liv just nu. i kom över efter skolan och det var skitnajs! hon är verkligen underbar.

Monday, March 29

nytt


örhängen second hand

har gjort på moddartikeln hela jävla dan. ätit lite emellan. lite sett på matchen. thats all. nu geografi, hejsålänge från läxparadiset!

Sunday, March 28

magenta or cyan?


träffade liisi igår. härligaste tjejen!

5 saker jag just nu vill göra

1. läsa To kill a mockingbird
2. spendera en förmögenhet på magasiner som är grafiska, vackra, enkla, inspirerande, kreativa, hipster
3. resa Ljubljana-Köpenhamn-Amsterdam-London-Dublin-Reykjavik-Toronto-Edmonton och stanna i New York
4. våga helt och hållet vara mig själv, det är inte helt lätt
5. låta bli att blanda engelska, svenska, finska. inte helt lätt det heller!

i see girls

bilder från fredags, tack finaste tjejerna! massor&massor skolsaker att take care of, finskaplugg + frukost till följande.

Saturday, March 27

KÄRPÄT ON RAUTAA

favvotisha american apparel + second hand- ryggsäck
hade absolut fantastiskt hos ida (födelsedagsbarnet en månad bakåt) ! bilder senaree
ska nu möta upp l, herregud så varandra typ 2 år sedan sist? så himla skönt! mer senare

p.s ge mej en svart topp i mesh NU

Thursday, March 25

you're going to love it




tjusigt med historieplugg. not. åh snart vcks och mycket kära vänner, både gamla och lite nyare. ska snart springa iväg till esport center för träningen som kommer att vara skönt som f-a-n!
 klicka för en härlig låt!

Wednesday, March 24

can you make a change then? really?

vill dofta medelhavet, springa runt i koper/portoroz/venedig med solkyssta ben doc's solbrillor kameran, ta löjliga bilder, upptäcka nya ställen och ... det finns så mycket mer. skulle sitta och skriva än imorgon om det berodde på mig. tyvärr back to the cold hard reality, skoldagen består av gymnastik, matematikförhör, dubbeltimme kemma mm imorgon. och klockan blir inte mindre. ciao babes, dagdrömmaren avslutar.

if you want to be young about it, be young about it.


måste få lite matematikformler pluggat före yogan--- bättre update senare. + ohmygod check out the habaaa

Tuesday, March 23

GTLJS

fin solig dag med slask(äntligen)& inget speciellt. måste hinna göra massa före veckoslut men kunde bara inte fungera idag?
känner mej så dålig för de alla skippade träningarna(alla för en bra orsak!!) och har sådana skuldkänslor att bara måste träna idag. fast det är kanske hela säsongens viktigaste match med de bästa lagen, det kommer att vara något som man inte vill missa allt för badmintons skull! men kärpät kommer att ta hem segern.

Monday, March 22

you don't need to say anything CAUSE IT'S WRITTEN ALL OVER YOUR FACE.

hoho vilken lustig dag. annors bara. vädret gjorde mej riktigt glad, försökte pigga upp deppade anna men lyckades inte, sorry honey. har absolut inget att göra ( matematikläxa up yours! ) men textproducerande är inte i topp just nu. förlåtförlåt en såndag kan man ha lite now and then. måste skärpa mej nu.

Sunday, March 21

-.-.-.-.-.-.-

måste lägga upp en lite löjlig bild från sommaren. borde vara olagligt att titta på sommarbilder när det är sånhänt väder ute.
det snöar. DET SNÖAR. IGEN. var är våren, var är den ljuva blandningen av sol,grönt gräs, fågelkvittrande, gråa regnet som tar iväg snön, doften av grus&knopparna på träden, lilla bäcken som rinner bland stenarna? och sen ska syrran&brorsan till ljubljana, venedig, zurich. +18 grader i sistnämnda.

Saturday, March 20

Jag heter Douglas.


en härlig eftermiddag med den bästa laura, varm chocklad, chai latte, snack om allt ytligt och lite djupare, skratt & skratt, perfektion kan det också stavas som! nu ngn lame movie & kanske lite daydreaming. overandout

new york, new york ( so good they named it twice )


försöker få kontakt i någon, lyssnar på låtar som får mej på glatt humör ( som denhär ) , njuter av en slö lördag och vill gå på loppis ( om man hade lite fyrk ) & dricka massvis av vaniljlatte på en mysig café, ha samma blåa nagellacket på tårna i somras och ett stativ.

Friday, March 19

Can’t tell the wolves from the sheep

ursäkta dåliga bilder. ph3 titta vad jag fick i posten ; ett presentkort till stockmann à 20e, vann svenska litteratursällskapets serietävling ( omedvetna om hela tävlingen ) med marie tidigare i månaden.

ska sticka till stan med a för att se precious, OM jag får lite pengar skrapat ihop. annors en semi dag, såjävlaskönt med fredag!!

Thursday, March 18

And what hides beneath

wehertit
har ni en viss sång som får er alltid att rysa när ni hör den, en låt som ni kan trycka replay after replay, men aldrig tröttna på den? en sång som betyder för mycket?

försöker fixa bloglovin med det tycks inte funka? har så mycket annat att tänka på just nu, satans skönt med träning, får kanske lite tankar rensade. overandout xx

Wednesday, March 17