Sunday, January 31

business is business


donken4evahhhh, dendär mössan är i flitig användning huh ?
''oh my god, i never thought that paris would pick me as her pet, i'm going to remember this forever, i cant believe it!'', tittar på paris hilton's new bff, och kan bara inte tro att någon går med i den serien.

åh dagen med l har varit skitkul. badminton, skitsnack, skratt, lite mer skratt, screw-ups, förbannelser på vädret&picnic. har saknat henne verkligen, behöver träffas mer gulle!!

Saturday, January 30

saknar sommaren. helt som alla andra.

bilder fashion bits and bobs

vill ha dessa två plagg från h&m på våren, shittt vad snyggt. dehär parat med jeansshorts&docs, perfekt till sommaren. och på tal om sommaren, ska troligen vara i slovenien minst två veckor av sommarlovet, vilket är roligt på sitt sätt. men vill verkligen hinna träffa kompisar, sola, äta stora lass med glass, festa, ligga på gräset och titta på moln, lära känna nya människor, gå barfota i sommarregnet, dygna, ta massvis av foton, gå på loppisar dagarna långa, vara på landet, simma i havet, gå på picknick och bara njuta. bara som exempel.  

extreme to the edge

åååh. har haft en supertråkig dag. försökte kontakta minst 5 personer men ingen svara, buuhuh. men imorgon ska l och jag träffas, spela bdminton men det blir nog för det mesta skitsnack om allt. vi träffas för sällan! ska ha lite te nu, är alltid på veckosluterna jävlig för att det kommer inga friends på tv! GAAAH (beroende..av en tv-serie. sad.)

va sitter du dä i hörne o smiilar?!

woops. det blev ju många. bilderna från igår, hade a nice time!
har faktiskt inget att göra nu. har försöka få kontakt i anna om vi skulle kunna ses. känns helt som det skulle vara söndag! mer senare xx

Thursday, January 28

snabbt

kommer inte att updatera imorgon, åker till hangö tidigt & kommer 12h senare. ska se om man orkar lägga upp lite bilder på kvällen sen. ciao!

Wednesday, January 27

har ni märkt...



..att om man hittar some kind of gooey shit på din favoritnagellack, så är det inte det bästa som hänt under dagen?

less goo goo and more writing


ph 3, klart som fan dagens favoritlåt.
baaad update, har inte haft chansen att vara på datorn idag. rätt skön dag i skolan, utom nya svåra franskaverb och jobbiga moddauppgifter. fick lite panik på söndag när jag insåg att picasso-utställningen i ateneum skulle sluta på torsdag. fick mormor med och utställningen var definitivt värt en besök. blev så himla inspirerad av hur han hade målat med oljefärger, ville bara få en pensel i handen och målamålamåla!

Tuesday, January 26

zero inspiration


ha, jag&siiri
har haft absolut ingen inspiration idag. hårda träningar med en supergullig tillfällig tränare, fick franskaproven tillbaka, Vänner på tv och är bara så sjukligt trött. sova nu, och jag menar det verkligen för en gångs skull

Monday, January 25

i had an inkling


hade tråkigt
ååh vad trött man kan vara! gick imorse igenom alla svordomar jag kan när man skulle stiga upp. skola var som vanligt trååkigt, konstaterade med t att det händer aldrig något i mattliden. ska nu vänta om l och jag skulle kunna möta upp någonstans, hejpåersålänge

Sunday, January 24

partypeople


bilderna neas bday, btw det var erika själv som cencurerade munnen på sej själv, ph 5!

dagen har varit rätt så lugn, en kyrkomässa och yoga class. är superhungrig, lax med pesto passar perfekt! later

PARTYTAGGAD

snabb bild med webcam
asså shit verkligen en härlig kväll! dunkmusik på högsta volym, snygga outfits, nya kompisar, drickor, främmande killar på dansgolvet, myyycket kramar och kindkyssar. har inte haft såhär kul på länge. är verkligen glad att jag bestämde mej för att åka till den bästa festen. tack nea!
bilder senare om folk lägger dem upp på fb

Friday, January 22

a car is a box on wheels


amandas smycke; hon har min skjorta. måndag byte?

tjaa, gles update, har varit lite busy today. nu har jag träffat idas tjusiga lillesyster, hon var nog en av de sötaste bebben jag aldrig sett! förstår verkligen att ida talar om henne mycket:)
såg the box på bio med i, alltså ville bara stoppa hela filmen och ta en paus; WHATTEFUCK. måste nog säga att inte direkt min favoritmovie. konstig&confusing!!

p.s blir ni inte också så jävla sura när iPodens batteri slutar när man so mest vill lyssna på den?

Thursday, January 21

thorough


åhh

peaceful. simpsons&wok, facebook, mjukisbyxor. SKÖNT

Wednesday, January 20

brightest crayon in the box



ha. tog en liten promenix med brorsans jacka, kameran och ipoden som håller på att falla sönder. lyssnade på musik som man inte annors brukar lyssna och bara gick runt, skönt att göra sånt ibland. är bara sjukt himla jävla sugen på en canada dry!nu friends+mattaläxan. xxo

no way thank you please!



efter en skön skoladag sitter på soffan och undrar på vad man skulle kunna göra nu. en mattaläxa och i am up to anything, you decide. ärligt talat har jag bara lust fly iväg från dethär kalla med min kamera och fotafotafota, vadsomhelst,varsomhelst.

Tuesday, January 19

je ne regrette rien




försökte formulera en mening på franska men det gick bara inte till. undrar hur provet kommer att gå imorgon. är väldigt fatigué men måste plugga bara liiiiite till. en varm dusch en gonatt till er, puss

he's the cheese in my macaroni


ph 2 lekte med mjölk, haha

har varit en lång dag, och den bara fortsätter. måste plugga franska, synd, skulle ha så många andra saker som man skulle kunna göra. är redan så jävla uttråkad, känns som det skulle aldrig hända något i livet mer. eller det som händer är inget positivt. men en sak är sure: denhär är den bästa jävla banden i hela världen !

Monday, January 18

where the hell is my beanie when i need it?!




tråkinga bilder, ingen inspiration

... var första tanken när jag steg ut ur dörren i morse. kall vind + för lite kläder=nothing good! skola, bildkonstskola + plugg har dagen för det mesta bestått av. m var hos oss en stund och konstaterade en sak: denhär tjejen är värdefull som fan. fick lätta på hjärtat lite, när man behövde det som mest.

Sunday, January 17

back from the yoga class





precis uthoppad från duschen

hur mycket kan man få energi av nåt? är sjukt glad,energisk,hungrig,fräsh,hoppsig,gladlynt och pigg nu. rekommenderar joga verkilgen till alla! måste läsa på prov nu, men är nästan glad att ha måste göra det, slöar inte bara på datan! later

denhär låten beskriver bra hur jag känner mej just nu.

Saturday, January 16

fit for fight


sitter med en smoothie och tar en litenliten (läs: 2 timmar är det nu?) paus från pluggandet. hade tre förhör igår och provstresset ökar som en snöbolle som rullar framåt i en backe (kalle anka-flashback!) men man har ju annat liv också än provläsning? shit vad mycket pressure man sätter på oss, och vi är först på åttan. kan inte ens föreställa mej hur det kommer att bli i gymnasium?

captain obvious


bild från hösten,skulle inte tacka nej för en såndan smoothie nu!

nätet har vägrat funka igår kväll. var ganska hysterisk och skulle ha behövt tala med nån på fb, men det blev ju sen inget. men första skribamötet är du förbi, ser verkligen fram emot att lära känna mej dehär människorna som vi ska tillbringa en vecka med på sommaren! verkade vara en bra grupp, med några undantag förstås. after a good night's sleep är det bra att börja läsa på français och..kemma. pust. senare biobio med e!

Thursday, January 14

knäsvag och desperat

halloj ni! har haft en bra dag despite the fact that it's thursday, inte riktigt min favvodag. skrinnade på gy, alltid när jag gör det får jag ångest för att man slutade ringette. älskar verkligen att glida på isen! nu ska jag dra till träningen, har inte spelat badminton på sjuukt länge. skönt att få anstränga sig lite.

Wednesday, January 13

talk is cheap


tröja med transparenta ränder monki
sitter och drömmer om mat. kan inte gå två meter till köket för att få lite? nej.
ska till syrran idag, ha en myskväll med movie and stuff. sjukt skönt!
hörs imorgon.

Monday, January 11

imagine whirled peace


haha. en snabb bild.
har ni nånsin smakat naturell yogurth med basilika och honung? sjukt gott.
måste plugga på matta nu, är efter och vet inte riktigt hur jag kommer att klara provet på ons. superplugg!

Sunday, January 10

there are only two days a week: "game day" and "pre-game/waiting for game day"

kort: snöig&vackervacker dag. movie med ida, en fika efteråt + vandring på stan, måste nu plugga till mattaprovet, sömnig som fan. 




dålig kvalité? bittikartta, fb är nog inte den bästa platsen att skicka/kopiera bilder ifrån.