Wednesday, December 30

complete?

hej ni- kom från farsta c nyss. köpte skor, men dem kan man nog använda först på våren. nu blir det bio, avatar men o och hans vän a. mer senare, puss


bild lånd av angelicablick.se- köpte också två snygga ringar, dödskallen från glitter

Tuesday, December 29

mess is a message







mössa och tights bikbok sweater american apparel kofta monki klocka item armband lindex

tja ni! shopping idag också. hittade lite roliga grejer, som blåa mössan på bilderna. funderar bara på att klippa bort tofsen?
ska nu ta en lång varm dusch och så småningom krypa till sängen. har frysit så jävla mycket idag att måste nog också ta en kopp något varmt! 

p.s i have discovered that i'm deathly afraid of big fish. fucking great.

Monday, December 28

Awesome Rags!





ph1&2 weekday, ph3 urban outfitters

tjenaaaa   .  har varit i 3 weekday-butiker idag, slaskat runt på medborgarplatsen i skitväder, köpt ben&jerry's med löjligt lågt pris och letat efter skor som en galning. still no match. damn!

ååååh. vill bara använda mina nya kläder.

YES

haha måste alltid jaga bort kusinen när jag ska skriva inlägg. kan inte skriva när någon tittar på, konstigt?

jaa-a, men nu är det hardcoreshopping som gäller! 12.31 går bussen till gullmarsplan och vidare med tunnelbana. kanske södern idag?

Sunday, December 27

Roligt









BILDBOMB
P.S spotify har inga av mina favvolåtar!!! FAN

diet or regular?

sitter här och skriver utan makeup, en slarvig tofs och en flaska med slovenisk(?)cola brevid. mellandagsrean pågår,ochjagsitterhär! men imorgon eller vad, c och o? igår var det drottninggatan och främst mtwtfss weekday-steg in och första tanken:i'm in heaven. lite kläder följe med hem, visar senare. just nu kan bara inte bestämma om man skulle köpa en hääärlig hoodie från american apparel, 419kr?





alla phs casper

Friday, December 25

i cut off mid-

hejsanhoppsan! idag har varit suuupermysigt. här i sthlm är det en sån jädra snöstorm att man inte har kunnat sätta foten ut ur dörren. mellandagsrean började nog, men det få bli imorgon: mamma väckte oss alla 11.30, redan för sent ! 
japp, har ÄTIT GODIS (nästa gång 5.7) & julmat spelat table pool kollat på tv o southpark och bara myst. christams eve var inget spec till mej, fick två par fina örhängen och that's about it. är lite avis på dem som fick massor av julklappar, men är nog redan over that. får sedan något istället senare när det blir aktuellt med resa!

men jajusstdet! i can't believe my luck: mammas väninna ringer: "ja du, du vet att jag precis köpt en 5D och jag här en 18-55mm objektiv som inte kan användas med täyskenno, så jag tänkte bara om du vill ha den?"yes please!



en söt liten :)

Wednesday, December 23

pop snap crackle pop

sköönt, nu har vi klätt julgranen. älskar den traditionen (:
"goodbye good friends, hello my bed."





hah slängde på kusses canada goose och förde saker till källaren

du är en FRUKTMIX





lite bilder från idag, sista ph nya örhängen

var redan sextiden i sthlm men kunde inte sova när kom fram, så nu är man dubbelt så trött! tyresö c blev det, gick lite runt där och ended up i ben&jerry's glassbar. väntar nu info om syrrans, brorsans och pappas flyg från olika platser i europa. skit väder i alla platser, alla flyg är minst 1h sena. får nu se hur allt reder ut sig.



Tuesday, December 22

...as cold as my love for you

otroligt hur man kan vänta så mycket på något. längtar verkligen efter att få åka "ruotsinlaivan" a.k.a "finlandsfärjan", har längat efter kusinerna mycket + myyycket shopping. lovelovelove!
snart till åbo, ttyl


kavaj h&m herrjeansskjorta jc

YOUMAKEMELOVEYOU

äter picnics kycklingbaguette, dricker te ur min fina JÄVLA STORA kopp som jag fick av marie och stressar över packningen inför resan. måste också städa, ssåå lite bråttom kan de ju bli! men hoppas, ja tror nog, kan jag blogga från sthlm, kanske casper elr oscar är så snäll att låna sin dator en sekund? men tack alla som gav mig söta julklappar, hoppas ni gillade era ringar ;)
 

 ph me, sälen

Monday, December 21

you had me at hello


bilder från julfesten idag. mer senare?

jaja en okej dag. julfesten var okej, dansen okej och bildkonstskolan okej. alltså inget spec!
kunde inte ta bild på outfiten fast man ville, måste rusa till bkskolan från festen. var 45 min sen när jag kom dit. men så går det!
imorgon julkyrka, måste vakna 6.30, shiet...
har gått runt ock sagt att allt dethär är som att först ge en klubba till ett barn(sovmorgon idag, julfest kl. 14) och sen ta bort den igen(kyrka imorgon kl. 7.50)!


+


vad har vi här ?

trash&luxury

halloj! vaknade way too early... och har inget att göra nu. och inget att skriva om.


tjatja. örhängen h&m

Sunday, December 20

tequila in his heartbeat

har uppdaterat glest nu under veckoslutet, har haft så mycket att göra: julpynt, få klännigen färdig osv, och fick veta att vi tar sen också en senare båt till swe på tisdag=julkyrka kl 8.00, faaaaan!
har idag handlat lite mat och smycken till morgondagens julfest. och fick prickiga stumpbyxor som ville ! najss. nu julklapparnas färdigställning. so long !

p.s hatar this excuse : orkade inte ta bilder idag. tyvärr var det såå sant idag.

Thursday, December 17

reverse pyschology

mamma åkte iväg på en jobbresa med den nya datorn , och nu har jag äntligen kunnat blogga med denhär gamla datorn. den är så himla seg!
har dansat juldanser hela dan, ida har kommit till oss och vi köpte godsaker till morgondagens (surprise, iaf för lärären) pot luck party. ska snart rusa till sista träningarna det här året, nästa är sedan 2010!


ph me


new york, baby, someday .

Tuesday, December 15

jeejee

kan. inte. vänta. på. julen! swe here i come.. in less than a week baby ;)




onödigt inlägg va?

"rakas päiväkirja. minulla oli tänään sininen paita ja vihreä hame."


gaaaah. måste sluta dethär med urusla bilder och oinsprerade outfits!!

TJOHO.  träning, provläsning och provning av klänningen står på schemat, lite bråttom med provläsningen för att man har prov imorgon och har inte ens öppnat boken!

+


something to die for!

Monday, December 14

those shallow bitches really need someone to teach them a lesson



'tjao. klockan är 18.49, franskaförhör imorgon(damn) och jag är väldigt trött på mörkret just nu. borde måla naglarna, göra julkort och läsa på rellaprov. skulle vilja laga en kopp te, ha alla julklappar färdiga och se på tv. lite tankar som nu bubblade upp. . .

Sunday, December 13

hi, remember me?



tja! har bara inte haft möjligheten/tiden att skriva något på läänge. alltså, fredagen var busy! the wedding setup, och sedan själva bröllopet + mottagingen efteråt. fin fest! på lördagen hälsade jag farmor, gjorde julkort och läste läxor. kollade på natten på mumin med min kära kusin! söndagen har sen spenderats i tåget. nu städning och sova early, skola imorgon. suck.


såhär såg jag ut , kavaj h&m klänning forever21 skor vagabond


Wednesday, December 9

tomt som fan

huvudet fungerar inte alls nu. har gjort julklappar all day long och nu måste packa inför resan till norr. brr har hört att det är kallt där? jag som tycker att det är svinkallt här också! kusinen ska gifta sig, men före det 5.5 h i tåget. har iaf tid att laga julkort.
bloggar mer från tåget, au revoir

ph weheartit

Tuesday, December 8

lies to come home to, lies to wake up to

SNABBIIIIS! jäkla bråttom , träningar om 15 min!
alltså var hos idaaw idag, bara chill va najs huh? nu ska rusa till träningen , mer snare!

Sunday, December 6

i started something i couldn't finish








lite bilder, knappnålar, ida snyggingen etc.
grattis självständiga finland 92 år !